Saltar al contenido principal

Tallers Convocatòria d'ajuts a projectes 2017

Calidad
Precio
Especialización
Seriedad
Rapidez

(Este servicio aún
no ha sido valorado)

Obertament obre, com en els darrers anys, una convocatòria per a dotar d’ajuts a entitats que tinguin com a objectiu la millora de les actituds i els comportaments vers les persones amb una problemàtica de salut mental. Enguany, la convocatòria d’ajuts s’obre per a projectes de lluita contra l’estigma dirigit als col·lectius específics de l‘àmbit sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves.

Per a totes aquelles entitats i aquells projectes interessats, podeu trobar més informació sobre la convocatòria, les bases i el formulari aquí.

Enguany, la data límit de presentació de projectes és dia 27 de juliol de 2017 a les 24h.

Us recomanem participar als tallers formatius sobre la convocatòria i l’elaboració de projectes amb metodologia TLC3 dirigida a col·lectius específics. (inscripcions aquí):

Tarragona: 30 de maig de 10h a 13h a l’hotel d’entitats, carrer pons d’icart s/n, 6a planta, Tarragona. * Manresa* : 31 de maig (horari a concretar) a l’Espai Flors Sirera, Carrer de les Saleses, 10, Manresa. * Barcelona:* 2 de juny de 10h a 13h al Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. * Lleida*: 6 de juny de 10h a 13h a l’Arxiu Històric Provincial, Carrer Governador Montcada s/n, Lleida. * Girona:* (a concretar) Per a més informació, contacteu-nos a: contactesocial@obertament.org 673599472

Un servicio de:

  • Captación de fondos
  • Formulación de proyectos
  • Seguimiento de proyectos
  • Evaluación de proyectos
Compárte en las redes sociales
solucionesong.org
Un proyecto de